Mobilne stanovanjske enote

V MSE programu (mobilne stanovanjske enote) izdelujemo izdelke za partnerja Adria Dom, d.o.o. (www.adria-living.com) in M Mobil d.o.o. (www.polymobil.eu). Izdelovanje kvalitetnih izdelkov po programu kupca ter v skladu z zahtevami trga so bistvenega pomena za ohranitev sodelovanja in možnost nadaljnjega razvoja.

Izdelki, ki sodijo med najnovejše iz proizvodnega programa, so:

  • ležišča,
  • blazine za sedežne skupine za spanje in sedenje,
  • zavese,
  • pregrinjala,
  • vzglavne blazine.

Prevleke in oblazinjeno pohištvo so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov v različnih barvnih kombinacijah. Materiali so odporni proti obrabi in se lepo prilagajo osnovnemu sedežu oziroma blazini. 

Izdelki ponujajo funkcionalnost in estetski videz. So plod lastnega znanja in razvoja podjetja, izdelani so iz poliuretanske pene, prevleke pa so lahko apretirane proti pršicami in umazaniji.

Ležišča, blazine za sedežne skupine za spanje in sedenje, zavese, pregrinjala, vzglavne blazine in podobno, so funkcionalno in estetsko tako zasnovani, da so naročniki z njimi zelo zadovoljni. Izdelani so iz materialov, ki ponujajo funkcionalnost in udobje, prijetnost bivanja ter so estetskega in prijetnega videza.

Za sodelovanje pri večjih projektih sta izrednega pomena izvedba v skladu z dogovorom o kvaliteti in roku izvedbe.

»Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.« RAD BI IZVEDEL VEČ O PIŠKOTKIH.

Sprejemam piškotke na tej strani.