Predstavitev podjetja

Podjetje KAAAP d.o.o. iz Novega mesta je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1994, ki je usmerjeno v izdelavo izdelkov za počitniške prikolice, avtodome, vane, MSE (mobilne stanovanjske enote), Yachting in izdelke za prosti čas. 

Naš proizvodni program zajema izdelavo:

  • vseh vrst zaves,
  • oblazinjenih izdelkov za počitniške prikolice, avtodome in plovila, sedalnih in ležalnih garnitur, blazin, vzmetnic, okrasnih blazinic, tapeciranih naslonov ipd.,
  • avtomobilskih sedežnih prevlek, vzglavnikov in rok za avtodome in pretapiciranih sedežev avtodomov za 1. vgradnjo.


logo-rdZ lastno tehnologijo, razvojnim oddelkom ter osrednjo skupino tehnologov zagotavljamo celoten postopek razvoja izdelka od primarnih idejnih skic (3D tehnika), prototipov (za namene morebitnih dodelav/sprememb) do končnega izdelka primernega za vgradnjo. 

 

logo-bureauV dobrobit kakovosti, ter pričakovane nenehne rasti smo se odločili za uvedbo standarda vodenja kakovosti ISO 9001:2008. Zavedamo se tudi, da je poznavanje, upoštevanje in izvajanje okoljskih zahtev pomemben del poslovne odličnosti, zato smo odgovornost do okolja vključili v vse poslovne procese.

 

Trudimo se zadovoljiti potrebe vsakega kupca in strank, ter uspešno poslovati in širiti podjetje tako znotraj Slovenije kot izven njenih meja.

Poslanstvo in poslovno področje ostaja predelava tekstila, usnja in podobnih materialov v visoko kakovostne izdelane končne tekstilne izdelke. 

Vizijo predstavlja želja po ohranitvi in usmerjanju konkurenčne sposobnosti proizvodno – poslovnega sistema v izvoz ter izpolnjevati naročila s pestro izbiro izdelkov in storitev želene kakovosti za kupca.

Strateške in dolgoročne usmeritve podjetja so:

  • Zadovoljni odjemalci in zaposleni,
  • Nenehne izboljšave proizvodov in tehnologije ter proizvodnega procesa,
  • Racionalna poraba materiala in s tem uporaba okolju prijaznih tehnologij,
  • Ohranjanje oz. povečanje konkurenčnosti,
  • Rast podjetja, ohranjanje delovnih mest in socialne varnosti.

 

»Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.« RAD BI IZVEDEL VEČ O PIŠKOTKIH.

Sprejemam piškotke na tej strani.