O Podjetju Kaaap

Smo slovensko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1994, specializirano za predelavo tekstila, usnja in podobnih materialov v visoko kakovostne končne tekstilne izdelke za avtodome, počitniške prikolice, vane, mobilne stanovanjske enote in plovila. Sedež podjetja je v Novem mestu.

Kontaktirajte Kaaap
Kaaap - Kakovostni Končni Tekstilni Izdelki

Dizajn in Razvoj

Z lastnim razvojnim oddelkom in tehnologijo zagotovimo celoten postopek razvoja izdelka po željah naših naročnikov in partnerjev - od primarnih idejnih skic, prototipov do končnega izdelka, primernega za vgradnjo.

  • Načrti v 3D tehniki omogočajo dober predogled končnega izdelka.
  • S prototipi je možen realen vpogled v strukturo izdelka, prav tako pa je možna testna vgradnja in modifikacija.
  • Prva vgradnja se izvede v sodelovanju z našimi tehnologi, obenem pa poskrbimo za kontrolo kakovosti že med časom proizvodnje.
Kaaap - Kakovostni Končni Tekstilni Izdelki

Zavezanost Kakovosti

Osredotočamo se na nenehne izboljšave izdelkov, proizvodne tehnologije in proizvodnih procesov. Naši izdelki so narejeni iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni proti obrabi in se lepo prilagajajo osnovnemu sedežu ali blazini.

Izdelke odlikujeta funkcionalnost in estetskost, saj so plod dolgoletnega razvoja in bogatih izkušenj v podjetju – izdelani so iz poliuretanske pene, prevleke pa so po želji lahko tudi apretirane proti pršicam in umazaniji.

Kaaap - Kakovostni Končni Tekstilni Izdelki

Odgovornost do Okolja

Stremimo k racionalni porabi materialov in uporabi okolju prijaznih tehnologij, zato smo se odločili za uvedbo standardov sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015 in sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015, ki smo ju vključili v vse poslovne procese.

Kaaap - Kakovostni Končni Tekstilni Izdelki
Kaaap - Kakovostni Končni Tekstilni Izdelki
Kaaap - Kakovostni Končni Tekstilni Izdelki

Proizvodni Program

Naš proizvodni program obsega izdelavo vseh vrst zaves, oblazinjenih izdelkov, sedalnih in ležalnih garnitur, ležišč, tapeciranih naslonov, okrasnih blazinic in ostalih podobnih izdelkov. Prav tako pa v naši proizvodnji nastajajo avtomobilske sedežne prevleke, vzglavniki in roko-nasloni za avtodome ter pretapicirani sedeži avtodomov, namenjeni za prvo in drugo vgradnjo.

Kupci lahko izbirajo med različnimi tekstili, zunanjimi oblikami, dizajni, barvnimi kombinacijami ter različnimi trdotami pen.

Program počitniških prikolic in avtodomov

V tem programu nastajajo izdelki za počitniške prikolice, avtodome in vane. Razvijamo in proizvajamo oblazinjene garniture, ležišča, pregrinjala, tapecirane naslone, sedežne prevleke, vzglavnike in ostalo. Naši največji naročniki so podjetja Adria Mobil, SEA, Trigano in Laika.

Program mobilnih stanovanjskih enot

Ta koncept postaja čedalje bolj priljubljen. Za namene opremljanja tovrstnih enot izdelujemo ležišča, blazine za sedežne skupine, zavese, pregrinjala in vzglavne blazine. Naš največji kupec je podjetje Adria Dom.

Program različnih plovil

Program plovil zajema različne vrhunske in obenem trpežne izdelke, kot so blazine za palubo, preproge, zavese in pregrinjala. Kot kupec z nami sodeluje svetovno znano podjetje plovil Elan.